ETUSIVU | AJANKOHTAISTA | TILOJEN VUOKRAUS | TOIMINTA | YHTEYSTIEDOT | KERHOMAKSUT | ARPELAN TEATTERI

Liity jäseneksi! Jäsenmaksu 15 EUR tai 35 EUR/ perhe / vuosi. (v. 2021)
Kannatusjäsenmaksu myös mahdollista.

>>> Liity jäseneksi Arpelan Nuorisoseuraan -> lähetä yhteystietosi sähköpostitse: posti (at) arpelannuorisoseura.net (Nimi, osoite, syntymäaika).

Arpelan nuorisoseuran sääntömääräinen
VUOSIKOKOUS su 24.4. kello 14. Tervetuloa!

Kylä muistaa kehittämishanke Arpelan nuorisoseuralla:
"Hankkeen pääasiallinen tavoite on kehittää ja kokeilla uusia maaseudun kulttuuriharrastetoiminnan muotoja, ja paikalliskulttuurin, alueen historian, tarinoiden, suullisen perimätiedon yms. kerääminen, tallentaminen, välittäminen ja hyödyntäminen eri menetelmin. Kohderyhmänä on alueen eri-ikäiset asukkaat."

TULOSSA: Hankkeessa kehitämme mm. erilaisia työpajoja, kerhoja, retkiä, esityksiä, tarinatuokioita hoivakoteihin ym. ym. uudenlaista toimintaa.

SAAVUTHAN TEATTERIIN VAIN, JOS OLET TERVE!
Jos tunnet itsesi sairaaksi, jää kotiin. Sairastapauksissa vaihdamme jo ostetut liput maksutta uuteen näytökseen. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänäkin.

LIPUT
-Osta liput ennakkoon niin vältymme käteisen käsittelystä lippukassalla.
-Väliajalla kahvila palvelee.
-Lippuvaraukset puh: 045 804 8810 tai teatteri (at) arpelannuorisoseura.net

TURVAVÄLIT JA JONOTUS
-Saavu teatteriin hyvissä ajoin.
-Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidä riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin.
-Huomioi turvavälit (1-2 metriä) mahdollisissa jonotustilanteissa.
-Narikka ei ole käytössä jonotuksen ja ruuhkien välttämiseksi. Mahdollisuuksien mukaan jätä ulkovaatteet autoon tai vie ne mukanasi katsomoon.
-Pidä huolta käsihygieniasta. Tiloissamme on käsienpesumahdollisuus sekä käsidesinfiointiainetta.
-Asiakkaat voivat halutessaan käyttää omaa kasvomaskia teatterissamme.

Esitykset järjestetään viranomaisten suositusten mukaisesti ja mahdollisimman turvallisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

- Noudata Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) antamia ohjeita pandemia-aikana.

http://www.facebook.com/arpelannuorisoseura tuoreimmat kuulumiset Facebookissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan.