Toiminta

Arpelan Nuorisoseuran tavoitteena on tarjota ja tuottaa hyv�n el�m�n palveluita sek� viihtyvyyden lis��mist� maaseudun ihmisille, edist�en ihmisten kohtaamista ja sosiaalista vuorovaikutusta. Toiminta on osa kuntien toimintastrategiaa huomioiden koko alueen v�est�. Haluamme tarjota mielek�st� toimintaa kaikkina el�m�n ajanjaksoina. Painopisteen� tukea etenkin perheit� ja ik�ihmisi�, jotta heid�n elinvoimaisuutensa ja aktiivisuutensa s�ilytt�isi my�s kyl�n el�v�n� ja oman kyl�n ik�ihmiset voisivat mahdollisimman pitk��n asua omassa tutussa asuinymp�rist�ss��n.

Toimintoja mm. eri ik�isten lasten kerhotoiminnat ja ik�ihmisten virkistys ja viriketoiminta sek� perheiden yhteiset erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat

Vuonna 2011 nuorisoseuralle perustettiin oma teatteriryhm�: Teatteriryhm� Niin Sanotut.

Syyskuussa 2021 Arpelan nuorisoseuralla k�ynnistyi kaksivuotinen Kyl� muistaa -kehitt�mishanke.

VIIKKO-OHJELMA

Maanantai

KLO 13-15:30 Seniorikerho. (parilliset viikot).
Virikkeellist� toimintaa ik�ihmisille. Kerhossa mahdollisuus tavata tuttuja, kahvitella, askarrella, lauletaan yhteislauluja, pelataan bingoa yms. mukavaa. Kahvimaksu 3 EUR.

KLO 13-15 Ukkojen turinapiiri (parittomat viikot). Miehille suunnattu porinakerho, joka toinen maanantai klo 13-15. Kahvimaksu 3 EUR

Tiistai

Aikuisten Teatterikerho kokoontuu sopimuksen mukaan.
UUSIA TOIMIJOITA MAHTUU MUKAAN! Ota yhteytt�!

Keskiviikko

Torstai

Perjantai

Lauantai

Sunnuntai

Tervetuloa harrastamaan!

Nuorisoseura kehitt�� toimintaansa jatkuvasti ja uudet kerhoideat ja kerhonohjaajat ovat eritt�in tervetulleita. Kerho voi olla suunnattu lapsille tai aikuisille tai vaikka molemmille. Jos esimerkiksi haluat kartuttaa ty�kokemustasi kerhonohjauksen muodossa tai sinulla on idea aivan uudesta kerhosta, ota ihmeess� yhteytt�. Uudet ideat toimintamme kehitt�miseksi ovat aina tervetulleita!

Ota yhteytt� s�hk�postitse: posti (at) arpelannuorisoseura.net